Sunday, 19 April 2009

reminscents of d past ....

Rindu pada saat2 satu ketika dahulu..
Saat kita berkumpul makan beramai bersama2..
Saat kita bergelak ketawa berkongsi cerita...
Saat kita menangis bersama2 mengenang duka..
Saat kita stay up malam2 bersengkang mata..
Saat kita outing berhujan berpanas sama2..
Saat kita mahu menceroboh aspura dan berjalan di atas bumbung..
Saat kita pergi prep n tdo dalam kelas sama2..

Saat kita berebut untuk mandi pertama..
Saat kita mendengar lagu dan tdo bersama2..
Saat kita merayau2 di sekitar asrama tatkala kebosanan..
Saat kita bangkit pagi untuk berjogging bersama2..
Saat kita bersemangat pergi berenang bersama2..
Saat kita bersaing sesama untuk berjaya..
Saat kita bersahur beramai2 di pagi buta..
Saat kita berkejar2 di airport dek takut terlepas kapal terbang..
Saat kita jatuh cinta monyet hingga ada yg terluka..

I miss those moments...dearly...
Aren't u guys? T_T
Korang, jom 1 day kte pgi KT nak? visit our memories dulu..hehe :D










4 comments:

botolbiru said...

mane u dpt all the pictures tuh.
ahaha smua nmpk muke budak2 lagik.
hehehe that was mase form 5 and mase kiter smua umur 18 and 19 yrs old.hahaha man, how time flies.

yeah i do miss those moments
i'm grabing all the memories which i managed to hold. trying my best to keep in contact with the people that changed me during boarding school time.

aaa hani u make me wonder about the past. that is bad because i was about to think about the future.ahahaha. and future for me right now is in MAY 2009. hahaha

hunny said...

eheheee....yela, mestila..rindu ape..dlu sume wat bnde same2..skang sme da separated.sorang kt sana, sorang kt cni, sorang keja, sorang x abes blaja lg..nk jmpe pn payah..hoho..

future will come dun hve to worry! haha..sdiakan bekalan ye cik hazie..haha

iso said...

salam hani..gamba mase mude2 dulu..haah rindu sgt...kite spent time same2 sume..nnt add kite kt fb..baru je buat..awk tau kn email kite..

hunny said...

salam intan.a'ah rindu kan.hoiho..kte nk kmpul duet lah nnti nk g visit awak kt sne.hehe...awk lama kan kt sne? kte taun dpan br stat keja.hehe..